Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


När jag blev förälskad, det hände på avstånd. Var för blyg för att bara hasta fram och mumla mina tacksägelser över att ett möjligt du bara fanns där, för mig att som huvudlöst falla för. Att det var tillräckligt för mig just då.


Tolv tusen fjorton hundra






En del nummer eller tal finns bara 'på papperet'. Ungefär som en del idéer. Som att komma från tandläkaren och bestämma sig för att nöjet 'kostar'. Därför tänker du dra ned på... Vad då 'dra ned på'? Antingen har du väl råd med utgifterna. Eller så har du det inte. Litet som att satsa tvåhundra och vinna tillbaka tvåhundra och fyrtio. Och sedan är du 'fast'. Bara en liten uppmuntran och sedan 'svopp', halkar du där. Det 'smyger sig på' ibland. Eller så trillar du dit 'för spänningens skull'. Hur det än går till sitter du plötsligt där. 'För mig började det med en ockerbit'.




Prosa (Kortnovell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 521 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-08-30 10:26



Bookmark and Share


  ULJO
Ett motto "hamna aldirg i skuldfällan, för då sitter du fast"
2018-08-30
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP