Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dikt melodi

vi somnar utröttade av dagens hårda vind

jag betraktar tankfullt ditt vackra ansikte

Så kär jag blivit i dig, så starka mina känslor är

 

Hon  kunde fyllts av en ljuv känsla lycka 

Hon kunde varit hans och han hennes.

Det kunde varit så ljuvligt i Paradiset

//

mina ögon tindrar i det som aldrig är idel saga

jag kvävs att aldrig få ge luft åt min beundran 

jag önskar att jag kunde få läsa oföränderlig kärlek i dina ögon

en stilla och trygg tillgivenhet som är orubblig

 //

du letar efter små små fel och målar upp dem som mästerverk 

du ser mig inte som förtrollande vacker 

och jag...jag är bara Magnolia

en blomma som sakta vissnar

en rot som söker vatten

 

en gammal känd dikt melodi spelas på flygeln av mina sinnen

när jag spelar den värker fingrarna ont av crescendot 

men jag fortsätter, jag seglar iväg i ett vackert sken från solen

jag spelar, spelar och spelar...tar tillbaka mitt hjärtas makt 

 

Jag är Magnolia

och det kommer

en ny vår

en ny höst

en ny vinter

och en på riktigt evig sommar.

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-08-21 12:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP