Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Illusionisten

Illusionisten tar din hand
När det åter är dags att kliva ur drömmens
svala jordkällare
Doften av fuktig potatis, betor och morot
dröjer sig kvar
Han är en fattig man
Uträttar inga underverk
men erbjuder sina tjänster ändå
som din personlige tränare
Vill lära dig trolla, leka med elden, samla snäckskal och flata stenar
Trots halvsanningar och rena lögner
är tilltalet personligt
Han är en livskonstnär
som du också vill vara
Ni kastar sten över mörka vatten
tillsammans och iakttar stilla
ringarna som lägger sig likt
ett glaspärlespel över ytan






Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-21 10:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ett skrivande som rör vid det okända, det svåra kan skapa magi av verkligheten. Träffande bilder och en text med många nyanser och dofter!
2018-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP