Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klockan

klockan tickar

du funderar, du skall bestämma dig

om framtiden är ljus eller ljus med ljud

klockan tickar

du vet att hon briserar i plågor

du vet att hon redan vet

visaren är av




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-08-26 09:13



Bookmark and Share


  Niliboy
Kul å underfundigt
2018-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP