Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillit

Tillit -
mitt vackraste ord.

Tillit -
utan det hade vi inte överlevt på vår jord.


Tillit -
till att människorna vi möter idag vill oss gott.


Tillit -
till livet själv, den förunderliga gåvan vi fått.




Bunden vers (Rim) av Cikoria Blå VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-08-22 07:08



Bookmark and Share


  aol
Underbart sant
2019-07-22

  Öknens Ros VIP
Ett fint ord, att känna tillit känns tryggt. Larz benämner människan som "HON". Mig veterligt består människan också av en "HAN". Eller vill män inte erkänna sin delaktighet i det som händer i världen. Att hela tiden hänvisa till bibelcitat är en svaghet, att det enda som håller dem uppe är gamla sedvänjor från Bibelns tid.
2018-08-22

  Larz Gustafsson VIP
Jag har ingen som helst tro på människan. Hon har bevisat att hon inte klarar av det här.
Däremot tror jag på Jesus.
"Gud klarar av oss", som Bill Stenberg sade.
2018-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP