Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HÖSTKÄNNING 2018

lite panik

när mörkret faller här

små stråk av ångest

som bygger atmosfär

se hur det mörknar

ja, oundvikligen

doften och blåsten -

nu är vi där igen

snart ska vi huttra

och skyndsamt traska på

för att vi hemmets

moderna härd ska nå

här är paniken

den kommer smygande

mitt i trafiken

så övertygande...

 

 

LARZ GUSTAFSSON  22/8 2018

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 204 gånger
Publicerad 2018-08-22 20:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hösten kommer närmare inpå och med den en mörkare tid. Det känns på flera plan. Det finns en fin rytm i din dikt.
2018-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP