Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Priv bildarkiv


REFLEKTIONER

Emedan människan av överlevnads-
strategiska skäl,
är en dubbelnatur,
till sitt försvar,
av sina motsatser,
bör vi även överse med
andras bedrägerier,
liksom vi alltid har för vana överse
med våra egna.

Den enda förmildrande omständighet,
en reflekterande regissör finna hos
usla skådespelerskor
är deras skicklighet i konsten
att sminka sig,
eftersom de då vända sig ifrån sin
naturlighet.

Ibland måste naturlagen trotsas,
om man vill ro båten iland.

*




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 233 gånger
Publicerad 2018-08-22 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP