Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt jag vill. Hav. Version 3

Allt jag vill
är att få vara
vid havet en stund
se horisonten i obruten linje
få ana jordklotets form
känna doft av tång
och höra ljud
av vågor

....






Fri vers (Fri form) av Cikoria Blå VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-23 13:36



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Skön bild, en önskan jag delar med dig!
2018-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP