Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skål för det banala

Vad vore livet utan det banala
det banala skapar lugn och ro
utan det skulle vi förgås
det banala upphöjt till livets mening
är människans bästa vän
i sorg och glädje ger det oss tröst
Skål för det banala.













2016-03-21




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-25 17:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP