Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poetens moment 22

Var och en vet
att man blir galen
av att vara poet

Alla vet
att man måste vara
galen för att vilja bli poet

Infimum: alla poeter är galna




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-08-26 17:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Nääää! Om det är så så är jag ju ingen poet :(

Fast när jag tänker efter så har nog alla tänkt galna tankar om sig själv eller andra...så jag skriver lite till :D


2018-08-26

    Alice.skriver
Stämmer bra, åtminstone på mig.

2018-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP