Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärta

Mitt hjärta
Mitt kluvna kanderade hjärta
Försöker laga det
med sliskig glasyr
Men måste begrava det
ännu en gång
Gömma mjukt i myllan
under en tall
Och sätta mig
att vänta




Fri vers av Elinor Sörensson VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-08-26 20:41



Bookmark and Share


  BenGust VIP
"Måste begrava det
ännu en gång...
Och sätta mig
att vänta..."
Här fördjupas känslan.


2020-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP