Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Gemensamt skriven av mig och BenGust. Foto Annika Solveig Johansson. Bildbearbetn.BenGust


Disig morgonblues 2

dimdiskreta glitterhägn
lampettväggar
förstugearmaturer
som det fördoldas
vimmel av lyktbärare

kastande sitt sken
runt kring
sluttningarna
och längs glasartade
delvis spruckna
reflexytor

allt i en svepande
blå vals
morgonens sorl
över fjärden

port smälls igen
klapprande steg
i gränd




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 28 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-14 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP