Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värmlandsmorgon

Vaknar
till ljudet av kyrkklockan
och jag vet
att nu är den här
Sommarens sista morgon
Daggen
som en kall och fuktig hinna
under mina nakna fötter
på väg mot dass
Sista koppen kaffe
på trappan
redan varm av morgonsolen
Så är det dags
att packa och städa undan
alla spår
av denna värmlandssommar




Fri vers av Elinor Sörensson VIP
Läst 744 gånger och applåderad av 37 personer
Publicerad 2018-08-27 19:09



Bookmark and Share


  Eleni_
Jag känner mig hemma när jag läser dina texter. Du skriver så bra.
2023-02-07

    Drömmar i universum
Underbar
2022-09-28

  Lehva VIP
Vemodigt och vackert. Du väcker minnen.
2022-06-25

  BenGust VIP
Sommarn blir så intensiv för oss nordbor
i och med att den är så kort.
Tre månader med några dar plus eller minus lämnar oss alltför snabbt och snopna står vi där med vårt vemod och vår saknad. Fin känsla beskriven.
2020-10-28

  Margit Grell VIP
Fin stämning i en insikt om ett nära förestående avsked.
2020-10-02

  bibbi ahrnstedt
Fint, visst är det trist att sommaren snart är över
2020-08-19

    Steff...
så fint skrivet Elionor packa städa sen hem glöm utedasset det blir jord att odla:-)

2020-08-10

  Jo.Nilssn
Varm känsla men lite vemodigt att lämna.
2020-02-03

  Solweig Jansson VIP
Det finns nästan inget som är så sorgligt som att säga farväl till sommaren !
2020-01-19

  WyS VIP
Vacker naturkänsla.


2019-08-20

  Helena Eklund
Vackert och stämningsfullt!
2019-05-15

    carinamnm
Såå vacker och fylld av varma känslor!
2019-02-02

  Linda CH VIP
Vemodigt och vackert farväl till sommaren!
2018-12-03

  megalomys
Sefarge har redan sagt de ord jag tänkte använda! :D
2018-11-23

  Fulbergarn
Ja även här strax bredvid Värmland är det dags, och jag saknar den så även om jag gillar hösten.


2018-08-28

    Sefarge VIP
Vemodsfylld
Skönhets
Poesi
;)
2018-08-27

    ej medlem längre
ljuvlig !
2018-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP