Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hud

Hud
skimrar av ljus
Vilar
med rastlösa pulsslag
Väntar andlöst
på rörelsen
som snuddar
vid längtans
orörda vattendrag




Fri vers av Elinor Sörensson VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-08-27 19:16



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Så väldigt fint om en väntan.
2021-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP