Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med för mycket vodka kan även den finaste vänskap raseras...


Vodkans makt

Vodkan gjorde stämingen helspänn
och så följde strulet, med dig älskade vän...
Allting var kul en dunkel kväll,
men redan dagen efter kom det gnäll...
Att underbart är något kort
är ett faktum som ej bör glömmas bort.
Ty detta är så förbannat sant,
för i efterhand framstår man som en klant...
Må vänskapen för evigt vara...
Detta är ett problem vi måste klara...




Fri vers av Uno
Läst 294 gånger
Publicerad 2006-06-12 17:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ajabaja, sitta och skriva poesi stupfull..
2006-11-04

  Petrovna
Denna är min favorit
2006-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Uno
Uno