Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 





GÅVAN



innan levde jag för mig
på egen hand
i ett skymningsland
nu hel i kärlek
allt har fått ny gestalt

en strimma guld lägger jag i din hand

kram <3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 459 gånger
Publicerad 2018-08-28 17:00



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
den är fin
2021-12-29
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP