Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hmm...


Många frågetecken

En tom tillvaro.
frågetecknena är många.
Jag höll din hand
då när vi gick
där under månens sken.

Jag höll hårt.
Jag ville inte släppa.
Jag ville hålla kvar dig
för evigt
till tidens ände.

Men du ville bort.
Långt, långt bort
ifrån mig...

Varför, varför?
Frågetecknena är många...
Vad vet jag?

Jag vet att jag borde
ha hållit din hand,
din vackra lilla hand
mycket, mycket hårdare...

På så vis aldrig
ha släppt taget
om dig, älskade...
För nu är du borta
och kommer aldrig
mera tillbaks...
till mig...




Fri vers av Uno
Läst 261 gånger
Publicerad 2006-06-12 17:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Uno
Uno