Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Just nu


Röd måne

Augustinatt -
månen lyser blodröd
över ödetomt







Bunden vers (Haiku) av Cikoria Blå VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-29 23:31



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
oj, du fick se den röda månen!
2018-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP