Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den mänskliga naturen

Subjektiv
Oförutsägbar
Saknar ibland
perspektiv

Den mänskliga
naturen

Ändå molvärker
den smärtsamma
insikten om
att det brådskar nu

Modet att våga se

Våra globala
fotavtryck




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-30 08:34



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Vi bär framtiden i våra händer till kommande generationer, måste hållas varsamt!
2018-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP