Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ord som hastigt skrevs ner för ett år sedan.


Gammal, ja men helst inte gaggig.


Jag ska,
jag ska
leva jättelänge
och låta bli att
bli gammal och gaggig.

Så, då var det bestämt!




Fri vers (Fri form) av Cikoria Blå VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-30 16:14



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
klart o koncist - så det så :-) !
2018-08-31

    Max Poisé
Helt klart!
2018-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP