Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällsdikt med enkelt budskap

Nu vill jag läsa något lätt och glatt
som går snabbt att ta till sig och fatta.
En text som är rimmad och platt
som kanske kan få mig att skratta.

Jag letar och letar, men all text är tung.
Vad kan de här raderna betyda?
Hjärnan är inte längre så ung,
har numera svårt att lyda.

Vad ska jag göra,undrar jag,
sluta läsa, eller vad?
Nej, dikter måste läsas var dag
Får väl skriva en dikt själv som är glad....






Bunden vers (Rim) av Cikoria Blå VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-08-31 22:44



Bookmark and Share


  Palett
Trevlig text med bra budskap !
2018-09-01

  Fulbergarn
Man får ta det med ro
och bida sin tid
rätt vad det är må du tro
är det sura på glid
då du finner
att ett skratt
som rinner
alltid vinner,,, nästan :)
2018-09-01

  HenrysDotter
Försökte lista
ut något glatt
men det hela
blev så platt
hur ska jag få
dig att skratta
måste bland
orden kratta
hittar inget kul
du får nog
vänta till jul
2018-08-31

  Öknens Ros VIP
Inte så lätt alla gånger tyda dikters budskap.
2018-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP