Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Ken Cassel, Jag gör det för tjejerna


Feminism

Att vara uppmärksam artig och belevad mot kvinnor mamma har mig lärt
det håller jag för kärt.
Om det passar i #metoo och feministisk värld
med avskalad kvinnlig fägring och flärd
vet jag ej
så jag aktar mej
det kan gå fel
jag har lärt mig en del







Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-01 09:11



Bookmark and Share


    Lars J
Att försöka förföra en kvinna nu innebär en viss risk så bättre att bli munk kanske? ;-)
2018-09-01

  HenrysDotter
Inte lätt! Ena dagen är det si,andra så och ibland inget av det..
2018-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP