Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mikaela Stenström


SMUTSIG OCH ÖM

Ur askan reser jag mig.
Smutsig och lite öm.

Men hel ändå.




Fri vers (Prosapoesi) av Mikaela Stenström
Läst 134 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-01 23:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikaela Stenström