Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som de flesta av jordens kvinnor lever idag.


Fången i sitt eget hem.

Du höll mig fången
Ville inte släppa vill inte låta mig gå fri
Dagarna kändes tunga
Ditt beroende var för mycket och jag tröttnade
Jag kunde bara drömma och hoppas på nytt
Att du skulle sluta dricka och skulle sluta slåss



Du höll mig fången
Ville inte släppa vill inte låta mig gå fri
Ville att du skulle sluta dricka och sluta slåss
Så släpp mig loss.




Fri vers av _Alice
Läst 375 gånger
Publicerad 2006-06-12 21:15



Bookmark and Share


  Nattis83
Bra skrivet. Känner igen mig. /Natalie
2006-06-12
  > Nästa text
< Föregående

_Alice