Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

When the feeling ..

När allting inte finns kvar
När det känner som man har förlorat allt man har
Vill man vara lycklig, när man vill gå fram
När man önskar att man hade en hjälpande hand

När allt känns tomt, när det känns som allt är fel
vill man bara försvinna för sin egen del
När hjärtat är sönder, när allting är ner
När själen är trasig, ja, då vill man inget mer




Fri vers av _Alice
Läst 352 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-17 17:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

_Alice