Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En svunnen tid

Ensam på vedbacken
går hon
Uthusen står tysta och tomma
Inget ljus i fönstren
skymtar mer
Ändå är hon inte ensam
Minns en katt
som spinner och jamar
Kan känna
hur den stryker mot benet
Kor som råmar
Höns som kacklar
Hon anar någon som passerar
på väg att mjölka
Men i nyfallen snö
vandrar hennes fotspår allena
När dörren till ladan öppnas
förnimmer hon en doft av hö
Värme från djurens kroppar
Hon minns en svunnen
och lycklig tid på gården




Fri vers av Elinor Sörensson VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-02 15:51



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En berörande minnesresa!
2018-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP