Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Inspiration Oum Alagreck


Poetens Otium

När orden får flöda fritt
strömmar de över fälten
når in i skogens alla vrår
lyfter som musik över gran och tall
Svävar över dimhöljada tjärnen
till toner av Tounelas Svan
Skymningen sänker sig
orden ändrar karaktär
sänker rösten sin
smyger sig in under stock och sten
letar efter vila för natten
tonar sakta ut i nattens mörker
bereder sig för vila.
Poetens otium är nådd








Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-03 12:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sibelius + lyrik = sant

Vackert här med bilden till
2018-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP