Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förrvirringen är total, vad vill jag?


Kom tillbaka

I detta ändlösa mörker irrar jag omkring.

Jag är förvirrad, faktum är att jag inte vet någonting.

Skulle behöva hjälp att finna lugn och ro

eftersomjag är fast i den vidriga ångestens klo...

Kärlek är ju bekant drivkraften för oss alla,

det är därför jag utan dig står ute i det kalla...

Jag ber dig på mina bara knän: kom tillbaka!

Fast vill jag egentligen över dig hela mitt liv vaka?

En stor och svår fråga, som kräver ett svar...

Kom tillbaka, så vet vi om vi varandra vill ha kvar...




Fri vers av Uno
Läst 329 gånger
Publicerad 2006-06-12 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Uno
Uno