Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Universums oändlighet är ofattbar

Universums oändlighet är ofattbar
tänk att stjärnan så klar
är 1000/tals ljusår bort
Med oändligheten som perspektiv
kan vi förstå att vi är
mycket mycket små






Bunden vers (Haiku) av Kungskobran VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-09-03 19:34



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Ofattbara är rymdens vidunderligheter!
Om vår sol var 10 ggr starkare skulle
Vi brännas bort här på jorden!
Det finns stjärnor som är
200.000 ggr starkare än
Solen. Där stjärnsystem
föds bland gigantiska
Gasmoln. ..

2018-09-03

  Fulbergarn
rymden fascinerar på många sätt, men den hade ju en början...
2018-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP