Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nuet speglar det förgångna

Nuet speglar det förgångna
kastar nytt ljus
drömmar blir verklighet
fångad av stunden




Bunden vers (Haiku) av Kungskobran VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-09-04 08:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre

bärplockerskan
samlar sommar i sin korg
njuter var sekund
2018-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP