Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Spelas i C dur Allegro


Sura kärringars visa

Jag är en surkärring ja
det vill jag va
Det ger mig en kick
och en surögd blick
Surströmming är min favorit
älskar när det luktar skit
Det känns så skönt att vara sur
och hata allt i dur.
Nu är det slutsurat för i dag
jag drömmer sura drömmar med välbehag

Med sura hälsningar
Föreningen
SKS Sura Kärringars Sällskap





Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-04 14:38



Bookmark and Share


  Fulbergarn
sura kärringar kokar gott kaffe :)
men sur grädde :(
2018-09-04

  Öknens Ros VIP
Jag är med i TTF (Tuffa Tanters Förening) och kör kärring-racer.
De där sura tanterna får passa sig när jag kommer så de inte blir överkörda! ;))
2018-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP