Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Indpiration På jakt efter den tid som flytt av Viksten


Skuggan lämnar inga spår

Skuggan lämnar inga spår
snuddar marken den inte når
suddas ut
när ljuset tar slut
Kanske kommer den igen
med ljus och hopp
om framtiden




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-09-05 15:03



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Bra skaldat
2018-09-06

  Öknens Ros VIP
haha säger Lucky Luke och fångar skuggan.
2018-09-05

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om skuggan, mörker och ljus!
2018-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP