Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Demoner

Demoner förföljer mig varthän jag går
så har det varit år efter år
Söker en väg ut
nu måste det bli ett slut

Ser mig oroligt omkring
söker efter någonting
som visar en väg ut
nu måste det bli ett slut

Slutet blev kort
ett skott




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-05 18:38



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Demoner är envisa, det finns bara ett sätt bli av med dom, ett skott. Eller spruta vatten på dom, det hjälper i alla fall mot katter.
2018-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP