Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Avektion av Oum


Dimman lättar

Dimman sluter sig tätt
formar ditt sinne
söker efter ljus

Den lättar sakta
sveper bort som en pust
lyfter mot skyn
skingras.

Sinnet lättnar
tankarna ljusnar
en ny dag har börjat




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-09-06 11:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint och behagligt
2018-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP