Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Bur av Birk Andersson En frihet i sig att bli en burfågel


Medlöparen

Ja är en burfågel ja
kvittrar vareviga da
frihet vill jag inte ha
tycker allt är bra
fast inget är som det ska




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-09-08 10:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Att sova under duk var natt
slippa bli jagad av örn och katt
lite plus med birdy i bur
fasta mattider i ur och skur
2018-09-08

  Fulbergarn
De har ett bibliotek och brukar i regel ha en mindre säkerhetsavdelning i anslutning som är dedikerad för missanpassade poeter. Det skrivna ordet anses särskilt farligt då risken sätta fångarnas lunk i gung med ord anses vara stor.
2018-09-08

  Kungskobran VIP
Har ingen erfarenhet av fängelser men
det är ju inte för sent att skaffa sig det
Dom kanske har en
avdelning för missanpasssde poeter
2018-09-08

  Fulbergarn
Trots att fängelsementalitet har sin charm, längtar man inte dit
2018-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP