Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnat vår stora poet Viksten


Poesi paus

Pauser är det bästa jag vet
allt annat är svek
mot dig själv och andra
ingen kommer för det dig klandra

Kommer tillbaka med nya krafter
som flödar av naturens krafter
fylld av kärlek och tragik
fylld av känsla och magik

Det är poetens plikt
att med sin skarpa blick
sätta punkt på allt som är fel
och göra människan
lycklig och hel






Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-09-09 18:06



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Bra rimmat om paus
2018-09-09

  Marita Ohlquist VIP
Ibland måste man dra sig tillbaka och ladda batterierna!
2018-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP