Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rim i natten.

"Även själen kan dö av svält"

Vi behöver poesi
så vårt inre får en melodi,

en grundton att leva med och i,

hur blir det annars med oss ställt?






Bunden vers (Rim) av Cikoria Blå VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-10 02:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP