Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur?

Hur kan du tas bort
ur min vardag för en dag
när din parfym är på min armled?
när dina känslor är med mig överallt?

Hur kan du tas bort
när jag sover med t-shirten som du har köpt?
när jag använder handduken som du brukade använda?

Hur kan du tas bort
när klockan på bordet är från dig?
när mina dikter handlar om bara dig?

Hur kan du tas bort
när jag drömmer om dig, i samma säng
som jag har hållit om dig så många gånger?

Hur kan du tas bort
när namnbrickan jag bär på
jobben, är handskriven av dig??

Hur kan du någonsin ersättas,
Så som jag blev av och hos dig?




Övriga genrer av Endless Love MS
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-10 05:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS