Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är erfarenhet värt något

Är erfarenhet något att ha
inte vet ja.
Misstagen upprepas om och om igen
som en misshaglig vän
Av erfarenheten har vi inget lärt
krig och elände
har vi närt
Nä fram för saktmodigheten
låt den bli din vän
Tänk efter och bliv klok
så går inget på tok




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-09-10 21:59



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
"Tänk efter och bliv klok
så går inget på tok""

Bra uppmaning att bära med sig i livet.
2018-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP