Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Halmstrån av Larz Gustavsson


Avgrunden

Jag griper efter ett halmstrå
nära avgrunden
djupet syns långt där nere
lutar mig över stupet
En vindil gör att jag darrar till
tar ett steg tillbaka
kanske är det inte dags än
vänder mig om.
Där står han och väntar på mig
Är det dags nu frågar jag
det beror på om du vill
svarar han,
ger du mig respit?
Jag tar ett steg tillbaka
han är försvunnen
men stupet finns kvar




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-09-10 22:13



Bookmark and Share


  Birk Andersson
dra dig tillbaka
om du står
vid avgrunden
2018-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP