Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några tankar om tiden. Konspirationsteorier är högst opålitliga. En är om en moderat typ, politiskt sett. Han sägs ha en älskarinna. Det är så fel det gärna kan vara. Han har två. Älskarinnor. De sägs vara systrar. Det verkar trovärdigt.


Gårdagens reflektion (rena lögner)




Filmer om första världskriget gjordes först efter kriget. De flesta kom dock till efter andra världskriget, ungefär som filmer om andra världskriget. Trots att boken 'världarnas krig' tros ha skrivits redan i slutet på 1800-talet. Den skall visst ha utspelat sig någon gång under tjugohundratalet, enligt en av filmerna. På den tiden (slutet av 1800-talet) skrevs troligen även 'Den osynlige mannen' och 'Tidmaskinen'. Författarens liv tros ha tagit en ände med förskräckelse, om ungefär 12.347 år från nu. Plus kanske en hundratusen år eller två.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-10 23:10



Bookmark and Share


  Fulbergarn
jag gillar sci-fi
särskilt de från 50, 60 och 70talet
2018-09-11
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP