Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Optimisten är dystopisk


Kan vi säga att vi visste

Kan vi säga att vi visste

och att vi såg vart vi var på väg

men att vi inte orkade resa

oss upp ur vår bekvämlighets soffa.

Kan vi säga det?

KAN VI SÄGA DET!

Vem skall vi förresten säga det till?
Det kommer inte att finnas någon
att säga det till

vi kommer inte att ha någon
att förklara vår likgiltighet inför.

Vi kommer alla att vara aska.




Fri vers av Cikoria Blå VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-11 08:28



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Dystopiskt scenario.
2018-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP