Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Indpiration Ett ypperligt tolkat element av Fulbergaren


Vulkanutbrottet

Jordens inre sprutar sin vrede
över mänsklighetens tragik
även om den är magnifik




Bunden vers (Haiku) av Kungskobran VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-09-11 14:47



Bookmark and Share


  Margit Grell
Få ord. Väl formulerat!
2018-09-14

  Verner Forsman
Moder jord kan vara riktigt mäktig.

Men också riktigt skrämmande.
2018-09-12

  Marita Ohlquist VIP
Utomordentligt bra formulerat!
2018-09-11

  Fulbergarn
:)
2018-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP