Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I huvudet på en gammal statistiker


Är du statistiskt signifikant min lille vän

Är du övre kvartil
eller undre kvartil lille vän
eller bara medianen
i normalfördelningen
Är du bara statistisk signifikant
ordnar sig allt
Slumpen har många namn
tur, otur eller tillfälligheten
Guds vilja eller Allah är stor
går också bra
slumpen är ond
slumpen är god
att bekämpa slumpen är ingen ide
endast kärleken kan




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-11 14:56



Bookmark and Share


  Fulbergarn
kan jag få slumpen
i din milkshake
sade jag och kände
mig lumpen
på det viset tog jag
ödet i mina händer
även om jag tog
en dag i sänder
2018-09-11

  Öknens Ros VIP
men både slumpen och kärleken kan ju komma slumpvis. säkert finns det statistik inom detta område. :)
2018-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP