Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag valde slumpen

Jag valde slumpen
och fick sumpen
den smakade fan
nu far jag till stan
och testar slumpen
men jag gick på pumpen
sitter nu hemma och är trumpen


Slumpen kan man inte spola bort
men man kan göra den kort
genom att minsann
vara klok och eftertänksam




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-11 16:23



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Se så, upp med mungiporna och tänk på att det finns de som har det värre! ;)
2018-09-11

  Blomma-Stjärna VIP
kul
2018-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP