Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsnjutaren

Hela världen jag har
i min reportoar
den är fylld av underbar musik
och fantastisk lyrik
fylld av skräck och romantik.
Konsten fyller varenda tum
av mitt rum
med bilder av allehanda slag
så fördriver jag min dag




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-11 22:27



Bookmark and Share


  Fulbergarn
låter absolut härligt
2018-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP