Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://youtu.be/wDHYAuKeem4 Inspirerad av låten Soul shadows, The Crusaders ft. Bill Withers


Soul shadows

Varje minut
var som en ocean
av sprakande kreativitet
Varje morgon
som en ny berättelse av Cortés
Eller som att kliva av tåget
i en främmande stad
Vi så ivriga
Steg skrattande upp
innan morgonljuset
för att ännu en gång
lyssna till Soul shadows
Värmde oss
med rykande kanelte
medan våra blickar
speglades i isrosorna utanför
Varje morgon
omfamnade av musiken
Så plötsligt
fann jag mig kvarlämnad
i tystnaden
Gömd under vildvuxet gräs
låg rälsen rostig
Sista tåget för länge sedan gått
Oh Soul shadows
Saknar dig så




Fri vers av Elinor Sörensson VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-13 16:38



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Bra. Inte ett överflödigt ord. Allt sitter.
Rytmisk. Smidig. Suverän!
2019-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP