Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dalai Lama

Dalai Lama med sina ord
vill mäkla fred på vår jord
Han är en vänlig man
som gör vad han kan.
Men hans religion begriper
jag mig inte på
mig lär han inte nå.
Han tilltalar många
men mig kan han inte fånga




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-14 16:44



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Vem ska betala de människor som utbildar sig här och sedan åker tillbaka till sitt hemland? Både pengar och kunskap försvinner ur Sverige. Detta kan inte kallas en win-win deal. Dalai Lama har nog inte så mycket kunskap om verkliga livet, hans religion är i stort sett bara flum.
2018-09-14

  Fulbergarn
nej han är svår och så är fred även om det ät lättare att ha fred
2018-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP