Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sökandets mysterium

Jag söker min väg genom irrande gångar
uppfyllda av löften som ingen ger
går min väg genom ljusa och mörka salar
i retur till himmelens portar

Sökandets mysterium
i månens ljus över granars topp
som svävar över dimslöjorna
bringar ingen klarhet

Mysterium som aldrig når fram
ger innehåll åt mörka krafter
som söker sig inåt i tillvarons existens
lyfter sig till intet, allt är slut.






Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-09-14 19:53



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Alla är vi sökare på vår färd genom livet, fin dikt.
2018-09-15

  Viksten
Instämmer
2018-09-14

    Max Poisé
Lysande!
Tack för denna, den förgyllde kvällen.
2018-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP