Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Jag fanns en gång av Max Poise


I galaxernas värld

Vår existens en miljarddels sekund
vänder jag blicken finns jag inte mer
men min bild svävar i 1000 tals ljusår
i galaxernas värld ,
finns jag
finns jag inte
i kosmos oändliga resa




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-09-14 20:09



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Ett människoliv är en blink i Universum.
2018-09-15

  Fulbergarn
klurigt universum
vi lever i
eller tvärt om
vi är kluriga
inte universum
2018-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP